Op dinsdag 20 september zullen duizenden mensen de straat op gaan tegen de schadelijke CETA en TTIP-verdragen. Deze verdragen bedreigen onze democratie en geven multinationals ongeziene macht over burgers, instellingen en staten. Ze bedreigen ook het milieu en onze gezondheid. Maar samen kunnen we ze tegenhouden.

Greenpeace maakt deel uit van een brede coalitie van organisaties die zich zorgen maken over de verdragen die de Europese Commissie wil tekenen. Deze verdragen bedreigen de gezondheids- en milieustandaarden die we na jarenlange inzet hebben kunnen vastleggen. Ze geven bovendien ongeziene macht aan de grote bedrijven, zonder kans op verzet van burgers, werknemers, gepensioneerden, boeren etc.

We kunnen dit niet laten gebeuren. Al meer dan 3 miljoen Europeanen willen dit niet laten gebeuren. Het is de hoogste tijd om dit circus te stoppen. Kom op 20 september samen met ons om 17u op straat om de Europese Commissie te dwingen te luisteren naar onze bezorgdheden. Europa moet er zijn voor de burgers, niet enkel voor de multinationals.

Naar de facebookpagina van 20 september

Teken onze petitie