Word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Heb je een vaag idee, concreet plan, droom of verlangen om ‘iets’ te doen voor een groenere wereld? Op Greenwire kan je snel en gemakkelijk een volgende stap zetten: van denken en dromen naar delen én realiseren.

Schrijf je hier in

Op Greenwire vind je alle activiteiten van Greenpeace en andere vrijwilligers terug. Aan jou om eraan deel te nemen! Kitty, Gabriël en Sandra begonnen al aan het avontuur.

Kitty

Met Greenwire beschik je over een fantastisch middel om samen met Greenpeace actief te zijn op verschillende dossiers. Ik vind het een uitstekend initiatief. We hebben namelijk geen keuze: als we de dingen willen veranderen, moeten we samenwerken!

Kitty
Gabriël

Ik ben logistiek vrijwilliger, iedereen die hulp nodig heeft om materiaal te vervoeren, kan bij mij terecht. Momenteel beperk ik me nog tot Brussel, maar misschien kan ik jouw project binnenkort ook op weg helpen?

Gabriël
Sandra

Op Greenwire kun je op elk moment contact opnemen met meer dan 700 vrijwilligers. Zo kun je makkelijk lopende projecten opvolgen. Maar dankzij dit platform kunnen we ons vooral lokaal en regionaal beter organiseren.

Sandra

Eenmaal ingelogd, kan je lid worden van een lokale groep. Je vindt er vast wel één in je buurt. Je kan je ook breed inzetten, bijvoorbeeld als actievoerder, voorlichter of logistiek vrijwilliger.

Via Greenwire ontvang je ook geregeld informatie over het vrijwilligerswerk bij Greenpeace, en uitnodigingen voor activiteiten of trainingen.

Lukt het niet om je aan te melden of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op via .

Tot snel, op Greenwire!

Onderwerpen