Wat kan jij doen?

Wat kan jij doen?

Act online

Blijf op de hoogte

Wil je de acties van Greenpeace ondersteunen, van achter je computer, tablet of smartphone? Doe online met ons mee! Ontdek de lopende campagnes en… laat je stem horen.

Lees meer

Do a gift

Doe een gift

Onze planeet is uniek. Maar ze is in gevaar. De gletsjers en het poolijs smelten. Klimaatrampen worden steeds talrijker en volledige ecosystemen worden bedreigd. Door een gift te doen, geef je ons de mogelijkheid om de pracht en diversiteit van de aarde te beschermen.

Lees meer

Become a volunteer

Word vrijwilliger

Heb je een vaag idee, concreet plan, droom of verlangen om ‘iets’ te doen voor een groenere wereld? Op Greenwire kan je snel en gemakkelijk een volgende stap zetten: van denken en dromen naar delen én realiseren.

Lees meer

Invite Greenpeace

Nodig Greenpeace uit

Greenpeace is ook actief in jouw regio! Ben je lid van een vereniging of werk je in een school? Wil je graag een voorlichter van Greenpeace uitnodigen die uitleg geeft over onze organisatie en de thema’s waarrond we werken? Dat kan!

Lees meer

Ecotips

Ecotips

We kunnen allemaal op onze eigen manier bijdragen aan een gezonder en beter milieu, door heel eenvoudige dingen te doen. Klaar om zelf aan de slag te gaan?

Lees meer

Jobs

Vacatures

Greenpeace is een internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld. Zin om je horizonten te verleggen? Of om deel uit te maken van de crew op een van onze schepen? Neem dan snel een kijkje in onze jobaanbiedingen...

Lees meer

Webshop

Webshop

Bezoek onze webshop en doe (jezelf) iets moois cadeau.

Lees meer